dijous, 25 de setembre del 2008

Anoiadiari.cat (ja era hora!!!)

Bona noticia per la comarca. Molt bona.
Han anunciat que a partir del proper dia 1 d’octubre apareix el primer diari digital, i únicament digital, de la comarca de l’Anoia: el Anoiadiari.cat
Aquesta tarda, a la Sala d’Actes de la Biblioteca, he assistit a l’acte de presentació.
Una brillant conferència d’en Saül Gordillo ha estat l’acte estrella de la presentació, i he de dir, molt clarament, que malgrat els desacords que tinc amb en Saül i el seu bloc, no em dol reconèixer que avui ha estat brillant, ha demostrat la seva vàlua, i que he estat d’acord amb el 95% del seu anàlisi i presentació.

La voluntat de l’Anoiadiari.cat és obrir camí i ser referent en una comarca que és molt activa en la catosfera, però sempre des de iniciatives personals i aïllades. Ja era hora que aparegués algú amb voluntat de crear unions i sinergies: de crear xarxa.
Bones, molt bones, les vibracions que m’ha transmès aquest naixement digital.
Li cal a Igualada, li cal a la comarca, li cal al país.
Donaré el meu suport incondicional a la iniciativa.
Molta sort Anoiadiari.cat !!!
Salut a tots !!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anoia Diari estarà molt bé i tot i que també hi ha altra gent en aquesta comarca que també ha estat treballant la xarxa des de fa un temps, des d'una visió de país:
www.bonrotllo.cat

L'Espelt ha dit...

Benvingut, anònim. Ets el primer en participar en aquest experiment del Collonades Anoienques. A Veure n ens portarà.
Dit això, desconeixia el bonrotllo.cat. De fet, no coneixia res identificactiu de la comarca en el web per on em moc. Pinta molt bé!
Ja veurem com fuciona el Anoia Diari, prò és molt positiu l'efecte de retroalimentació ue es pot podruïr... n'estaré atent!
Salut company!